Hagyományos
Alkalmi
Gyerek
Esküvői
18+
   
 
pötty Home
pötty Rólunk
pötty Cukrászdáink
pötty Torták
pötty Sütemények
pötty Letöltések
pötty Kapcsolat
pötty Kapcsolat

Follow us on Facebook
  html | css Ön a(z) .-ik látogatónk. Designed by ICF Consulting Bt.

Üdvözöljük Vendégeinket honlapunkon!

Egy pár szóval hadd mutassam be magunkat:

Cégünk már 1982 óta "édesíti" meg az ünnep- és hétköznapokat. Termelőüzemünkben a hét minden napján - így szombat és vasárnap is - 50-60  -féle saját készítésű süteménnyel és tortákkal látjuk el cukrászdáinkat. A sütemények előállítása során igyekszünk a régi ízeket is visszahozni, mert érezzük, erre egyre inkább kereslet van. Kínálatunkban a házias sütemények - mint az igazi zalai, kézzel nyújtott rétes is - megtalálhatók.
Fontosnak tartjuk, hogy mindenki számára tudjunk valami finomságot kínálni, így nagy odafigyeléssel készítjük a lisztérzékenyek, a tejcukor- és tejfehérje-allergiában szenvedők, valamint a cukorbetegek számára is fogyasztható süteményeinket.
Esküvőre lépcsős, állványos, szökőkutas és más fantasztikus torták rendelhetők a 16 szeletes normál méretűtől a 160 szeletes tortáig. Az ízesítés sokféle lehet. A torták formájának a fotókon kívül csak a kedves Vendég fantáziája szab határt.
Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják.
Minden szakmai kiállításon részt veszünk° és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat. Üzletpolitikánk, hogy a legjobb minőségű alapanyagot felhasználva kiváló minőségű árut készítsünk. Cukrászdáinkban az elegáns stílus mellett békebeli hangulat, és udvarias kiszolgálás várja minden kedves Vendégünket. Így cégünk fogalommá vált, amely a legjobb budapesti cukrászdákkal való összehasonlítás próbáját is kiállja. Mottónk: Egy jó nap nem telhet el nélkülünk.

Gerő Erika

Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat Gerő Cukrászat

 

 
UMFT Pályázat Kedvezményezett neve és elérhetősége: GERŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 8800 Nagykanizsa, Sánci út 4.

Projekt leírása: a Gerő Kft. új vendéglátóipari gépeket, hardvereket és szoftvereket szerzett be, melyekkel sikerült növelnie versenyképességét, valamint bővítette szolgáltatásait, és új termékcsoportokat állított elő. A beruházás megvalósításával, illetve az új termékcsoportok bevezetésével bővült a vevők köre, valamint nagymértékben javult a minőségi kiszolgálás is. Ezzel nem csak a piaconmaradás feltételeit tudta biztosítani, hanem jelentős mértékben növelte versenyképességét is.
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.
Levelezési cím: 1539 Budapest, Postafiók 684.
Telefon: 06 40 200 617
Honlap: www.magzrt.hu

Irányító Hatóság neve és elérhetőségei: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Levelezési cím: 1393 Budapest, Pf. 332.
Telefon: 06 40 638-638
Honlap: www.nfu.hu